fransk bulldog med blå ögon


Merle som egentligen inte är en färg utan ett mönster orsakas av en specifik mutation i hundens arvsmassa och förekommer hos ett flertal hundraser. För ökad kontakt och förståelse.


Pin On Dogs

Kroppen är bred framtill och smal över höfterna.

. Micro är den dyraste franska bulldogen i världen. En French Bulldogs öron kallas ofta för fladdermusöron de är medelstora högt placerade på hundens huvud långsträckta avsmalnande i en triangulär form och rundade upptill. Blå fransk bulldog till salu från alla köp sälj marknader i Sverige.

Hej Jag och min familj har länge tänkt på skaffa hund. Brindle tigrerad fawn eller skäck begränsade tecken i svart. Blå franske bulldogsBlå franske bulldogs.

Deras färger är ganska varierande. Hitta billigaste Blå fransk bulldog till salu hos AllaAnnonser. Många tjur- och mastiffraser kan visa denna päls.

Kroppen uppifrån sett ska vara bred framtill och smal över höfterna med en lätt välvning över länden. Med tanke på hälsoproblemen i rasen så hade jag definitivt valt bort en uppfödare som avlar efter färg och sannolikt inte reggar sina valpar i SKK och satsat på att hitta en så sund fralla som möjligt oavsett färg. Brindle är en traditionell fransk bulldogfärg.

Har hittat några uppfödare som jag tagit kontakt med men den vi var mest intreserade av hade lång väntelista på de blå. Hos grand danois finns dessutom den. HundGlädjenu - Hundkurser Dogwalking och Fotografering.

I Norge ble rasen kjent på 1920-tallet men godkjent først i 1937 hvorpå den ble innlemmet i Norsk Bulldogklubb 7. Det orsakas av agouti -genen som styr distributionen av svarta pigment. De har ett kort kvadratiskt huvud och uppstående öron så kallade fladdermusöron.

Röda ögon på fransk bulldog. De 7 farligaste hundarna i världen Även om det inte finns någon dokumenterad historia om när blandningen av franska bulldoggar och engelska. Amerikanerne mener også at de var med å utvikle rasen de dannet en egen raseklubb i 1897.

29 699 kr Blocketse Djurtillbehör. Även de är tyvärr ofta döva eller har nersatt hörsel på ena. Tiger brindle fransk.

4000 6000 för en blå fransk bulldog med. Blå är inte en godkänd färg på fransk bulldogg det finns sannolikt ingen SERIÖS uppfödare som föder upp dem. Kuld af Fransk Bulldog.

Det är bland de mest populära bulldogfärgerna av alla. Nu så har vi bestämt oss att tiden är inne och vi har fastnat för rasen fransk bulldog speciellt för de blå eller merle färgade. Kostnaden för en fransk bulldoggvalp är normalt 2200 med priser från 1500 och 3000 Senior Frenchies är billigare än valpar och kostar 1000 att anta.

Enhetligt fawn eller tigrerad pälsfärg med eller utan begränsade vita fläckar. Den har lysande blå ögon och en kropp i olika färger som grått svart vitt och etc. Röda ögon på fransk bulldog.

Renrasig Fransk bulldog Tik. Svansen är oftast medfött kort kan vara skruvad men aldrig lång. De har mörka runda ögon som sitter brett.

Pälsen är kort och glänsande. Listen over alle de opdrættere der har Fransk Bulldog. Få besked når der er nye kuld.

I annoncen stod at de blå ofte skiller vandene så annoncøren ville slette alle indlæg der lagde op til debat om dette. I vissa raser som hos dunkerstövare och beauceron kallas pälsfärgen för någonting annat än merle även om den genetiska bakgrunden är densamma. 2 tæver Fransk Bulldog hvalpe til salg.

Blå fransk bulldogg är inte en naturlig ras den har tillverkats i USA en speciell hundras som är ganska dyr och fantastisk. 16 000 kr Blocketse. Tilmeld dig og få besked når der er nye.

De är en brakycefal ras. Mankhöjden är runt 30 cm och de väger 8-14 kg. 16 000 kr Blocketse.

En svartvit Husky med blå ögon D dom är så fräcka. Jeg har set en annonce med såkaldte blå franske bulldogs. Hej Stella är en Tik med blå ögon Hon är Frisk social och helt fantast.

Hos vita hundar vilka är av utmärkt kvalitet. Fransk bulldog Vita franska bulldoggar. Jeg har selv en fransk bulldog og troede egenligt at jeg vidste ALT der er at.

Bedårande husdjur kombinerar mod och engagemang. Hundar med genuppsättningen MM har ibland ett eller två blå ögon - men det kan även extremvita frallor ha om de är homozygota på S-locus swsw. Självklart väger vissa exemplar mer men hanar brukar.

Rasstandarden för fransk bulldogg - liksom ljusa ögon anges som ett fel. Frambenen ska vara raka och benstommen kraftig. En eldriven trehjulig lastcykel speciellt framtagen för att ta med din.

Valparna är jätte olika från varandra vissa är spralliga och andra vill mer ta de. Alla nyanser av fawn är tillåtna från ljust beige till rött. Runda framträdande ögon sitter lågt nere i skallen ganska långt från näsan och öronen.

Enligt standardmått för den franska bulldoggen kan hanar nå en höjd på 27 till 35 cm medan tikar kan nå en höjd på 24 till 32 cm. Hej Stella är en Tik med blå ögon Hon är Frisk social och helt fantast. Vit pälsfärg med eller utan medelstora till stora fawnfärgade eller tigrerade fläckar.

Dekorativa hundar med kampkaraktär franska bulldoggar är mycket populära i Ryssland och utomlands. I Frankrike kom den første rasestandarden i 1898. Mönstret består av en mörk päls blandad med ljusa ränder.

Pappa blå Merle med blåa ögon Mamma och pappa finns på plats och har stamtavla inte SKK Valparna är exklusiva och väldigt unika eftersom dom har gener av IsabelleValparna är over 12 veckor. Huvudegenskaperna hos den franska bulldoggen är dess relativt stora huvud märkliga fladdermusliknande öron och korta nos. Fransk bulldog bla xD.

Jag har varit i kontakt med er för något år sedan om min hund som har rinniga ögon och vart då tipsad om att använda zilkeye vilket vi nu har använt dagligen i samband med tvätt av ögonen sedan dess vilket har funkat bra. Fransk bulldogg eller fralla som den kallas i Sverige är en ganska liten hund men kraftig och kompakt. Han värderas till över 100000 på grund av hans sällsynta blå färg och orange ögon.

I 1902 ble raseklubben stiftet i England. Olikfärgade ögon är en diskvalifikation enl.


Pin On A Dogs


6 742 Likes 215 Comments American Bully Americanbully On Instagram Kimbo 66bullycamp Americanbully Bullybreed Bullyz Badass Dogs Animals Hundar


Pin Pa Nature


Lionhead Wabbit He S So Distinguished Looking


Puppiescutepicturepuppies Are One Of Lifes Biggest Pleasures Once Youve Made The Decision To Add A Puppy To Yo Grey French Bulldog French Bulldog Blue Bulldog


Export8 ล กหมาเฟร นช บ ลด อก ล กหมาบ ลด อก บ ลด อก


Pin On Dogs


Frank Sinatra And Fans 1950 Frank Sinatra Sinatra Frankie Goes To Hollywood


Fransk Bulldog Bulldogs


I 3 Frenchies Franzosische Bulldog Blau Susseste Haustiere Franzosische Bulldogge


The Cat


Pin On Doggy Stuff


Pin On Wallpaper Matrix


Pin On Frenchies


Pin On Frenchie Photography


Eggy Chorizo Blue French Bulldog Puppies Buldog Bulldogs Cani Cuccioli E Animali

Related : fransk bulldog med blå ögon.